Uutiset
Ilmojen halki käy Helin tie

Ilmojen halki käy Helin tie

Lentokone kohoaa korkeuksiin kyydissään Heli Siekkinen ja kolme muuta matkustajaa. Koneen ovi avataan ensimmäisen kerran kahdessatuhannessa metrissä kahden matkustajan poistuessa kyydistä. Heli näkee avoimesta ovesta kuinka korkealla kone jo on. Aikaisempi jännityksensekainen innostus muuttuu kauhuksi. Mihin hän oikein on ryhtynyt?

3500 metrin korkeudessa ovet avautuvat taas. On tullut Helin vuoro poistua kyydistä. Hän kömpii ovelle ohjaaja takanaan ja pian parivaljakko syöksyy maata kohti 250 kilometrin tuntivauhtia. Kauhu vaihtuu riemuksi. Laskuvarjo avataan ja muutaman minuutin jälkeen hyppääjät ovat jo turvallisesti maan pinnalla. Heli on juuri hypännyt ensimmäisen laskuvarjohyppynsä ja on jäänyt lajiin täysin koukkuun.

Lue lisää Helin harrastuksesta seuraavasta lehdestä.

Teksti: Mari Aho
Kuva ja video: Oulun Laskuvarjokerho

Katso video ja hyppää Helin mukana korkeuksista!

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...