Uutiset
Puolet hääpareista muualla asuvia

Puolet hääpareista muualla asuvia

Haapajärvi on suosittu valinta vihkipaikaksi paikkakunnalta poismuuttaneiden keskuudessa. Tänä vuonna Haapajärvellä on vihitty 19 paria, joista hieman yli puolet eli kymmenen paria asuu jollain muulla paikkakunnalla.
Kappalainen Mika Katajamäki kertoo, että lähes kaikilla Haapajärvellä vihittävillä pareilla on jonkinlainen sidos paikkakuntaan. Poikkeuksena ovat kuitenkin jo muutaman kerran järjestetyt vihki-illat, joihin osallistuvat pariskunnat eivät välttämättä ole koskaan käyneetkään Haapajärvellä.

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...