Urheilu

Kiilat Hockeyn naisille kaksi voittoa

Kiilat Hockey-KK-81 1-0 (0-0, 1-0)
Haapajärven Kiilat Hockeyn jääkiekon naisten aluesarjan joukkue kohtasi Limingan turnauksen ensimmäisessä ottelussa Kiuruveden KK81:n joukkueen.
Avauserässä melkein kuukauden tauoin aikana joukkueet lähtivät peliin hiukan varovaisesti. Kiilat Hockey hyökkäsi hiukan terävämmin, mutta avauserässä ei maalia syntynyt.
Toisen erän alku jatkui edelleen Kiilat Hockeyn hienoisella hallinnalla. KK-81 sai jäähyn ja Kiilat Hockey pääsi ylivoimalla tekemään harjoitellun kuvion muodossa avausmaalin. Sanni Kaattari voitti aloituksen ja antoi laitahyökkääjänä olevalle Mirka Mattilalle syötön ja Mattila siirsi kiekon puolustaja Katariina Pieksämäelle, joka lämäsi kiekon suoraan maaliin. Tämä 1-0 maali jäi ottelun voittomaaliksi.
Kiilat Hockeyn joukkue pelasi ottelun kurinalaisesti ja maalivahti Aino Laitila oli ohittamaton torjunnoillaan. Kiilat Hockey voitti torjuntatilaston 27-15.
Valmentaja Jari Kaattari kertoi pitkän pelittömän tauon jälkeen pelin kulkeneen jopa paremmin, kuin kotiturnauksessa.

LiKi-Kiilat Hockey 1-2 (1-0, 0-2)
Toisessa ottelussa Kiilat Hockey sai vastaansa kotijoukkueen Limingan Kiekon, joka oli edellisturnauksen joukkueeseen saanut uusia vahvistuksia. Haapajärvellä joukkueen pelasivat 1-1 tasapelin ja nyt kotijoukkue lähti tavoittelemaan voittoa.
Avauserässä peli pyöri ilman maalia aina viimeiselle minuutille maalittomana ja tasaisena. Limingan joukkue onnistui sitten muutamaa sekuntia ennen  erän päättymistä voittamaan aloituksen ja siitä avautui tekopaikka jolla kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon.
Toisessa erässä Kiilat Hockey jaksoi puurtaa ja kotijoukkue joutui paljon rikkomaan, ja tämä antoi Kiilat Hockeylle paljon maalipaikkoja. Kiilojen tasoitusmaali oli taistelun tulos, kun Susanna Haukipuro karvasi kiekon ja otti tyhjät pois ja nosti kiekon yläkulmaan. Maali oli todellinen taidonnäyte jolle maalivahti ei voinut mitään. Kiilat Hockey pääsi lisämaalin yritykseen viidellä kolmea vastaan, mutta LiKi kesti tämän hyvällä puolustuspelaamisellaan.
Ylivoimalla syntyi sitten Kiilat Hockeyn johtomaali, kun Jasmin Hyvärisen veto yllätti Limingan maalivahdin. Lisämaaleja ei enää syntynyt ja 1-2 vierasvoitto piti Kiilat Hockeyn naiset edelleen sarjan kärjessä ilman tappioita. Seuraava turnaus on taas pitkän tauon jälkeen joulukuun loppupuolella Raahessa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...