Uutiset

Nihak-päätös jäi pöydälle

Enemmistö Haapajärven kaupunginvaltuutetuista on sitä mieltä, ettei kaupungin kannata ainakaan ilman lisäselvityksiä irtisanoa Nivala-Haapajärven seutuyhdistyksen kanssa tehtyä yhteistyösopimusta aluekehitys- ja elinkeinopalveluiden järjestämisestä. Kaupunginhallituksen esitys yhteistyösopimuksen irtisanomisesta  vuoden 2017 alusta lukien kaatui maanantai-iltana valtuuston kokouksessa vilkkaan keskustelun jälkeen äänin 17-10.  Keskusta-Puputti -valtuustoryhmä esitti asian jättämistä pöydälle jatkovalmistelua varten, koska

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...