Uutiset

Autot vastakkain

Sunnuntaina hieman ennen kolmea yöllä Haapajärven Elämäjärventiellä kaksi henkilöautoa kolaroivat keskenään. Autot olivat tulleet vastakkaisista ajosuunnista. Toinen autoista oli ajautunut loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa vastaantulevien kaistalle, jossa autot törmäsivät toisiinsa. Toisessa autossa oli kuljettaja ja kaksi matkustajaa ja toisessa autossa kuljettaja. Toisen auton kuljettaja ja toisesta autosta yksi matkustaja vietiin ambulanssilla hoitoon Oysiin. Alustavan tiedon mukaan heillä ei ole hengenvaara.

Molemmat kolariautot vaurioituivat kolarissa. Auton kuljettaja, jonka auto ajautui vastaantulevien kaistalle puhalsi poliisin alkometriin 1,8 promillen lukemat. Poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.

(Päivitetty 30.11. klo 10.30)

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...