Uutiset
Olivia Myllylästä Miss Pohjois-Suomi Beauty

Olivia Myllylästä Miss Pohjois-Suomi Beauty

Haapajärvellä syntynyt nykyisin Kokkolassa asuva Olivia Myllylä kruunattiin viikonloppuna Miss Pohjois-Suomi Beauty-kisassa kirkkaimmalla kruunulla. Pohjoisen Suomen oma uusi pr-tyttö on tuomariston mukaan säteilevä ja vuorovaikutustaitoinen.
Olivia opiskelee parturi-kampaajaksi ja suunnittelee työuraa kauneuden ja muodin parissa. Hänellä on myös oma blogi. Aiemmin Olivia on voittanut jo Miss Kokkola -tittelin.
Finaalin tuomaristossa vaikuttivat Lapin Messujen edustajana Jukka Mäkihannu, Oulun seudun edustajana Cosmopharma-konsultti Tiia Juntunen, Pohjanmaan alueen edustajana mainosmalli ja vuoden 2006 finaalin voittaja Miia Roukala, sekä Mallitoimisto Matinen edustajana kruununsa luovuttava Miss Pohjois-Suomi Beauty Saara-Maria Karlström-Rantala. Myös yleisö toimi yhtenä tuomarina.

Kuva: Vas.I perintöprinsessa ja Yleisön Suosikki Sanna Pesonen, Miss Pohjois-Suomi Beauty Olivia Myllylä ja II perintöprinsessa Liisa Reinola.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...