Uutiset

Rattijuoppo kolmesti kiinni

Haapajärvinen mies jäi parin päivän sisällä kiinni rattijuoppoudesta kolme kertaa. Lauantaina hänet otettiin kiinni kaksi kertaa Haapajärven keskustassa. Toiseen kertaan liittyi hurja takaa-ajo joka päättyi auton suistumiseen tieltä.
Maanantaina iltapäivällä poliisi sai ilmoituksen ojaan suistuneesta henkilöautosta Ouluntiellä Haapajärven Kuusaalla.
Poliisipartio tapasi auton ratista miehen, jonka epäillään kuljettaneen autoa. Mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Auto oli ajautunut suoralla tienosalla oikealle ojanluiskaan ilman suurempia vaurioita. Mies otettiin kiinni, käytettiin verikokeessa ja kuljetettiin Ylivieskaan säilöön tapauksen tutkintaa varten.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...