Uutiset

Reisjärvellä jaettiin ensimmäiset Betoni-Yrittäjät

Reisjärven Yrittäjät lanseerasi tämänkertaisessa joulunavaustapahtumassa viime perjantai-iltana elokuvamaailman Betoni-Jussin hengessä Betoni-Yrittäjä -palkinnon. Sen saavat vain hyvin pitkään, jopa vuosikymmeniä pitkäjänteistä työtä yrityksensä ja koko paikkakunnan hyväksi  tehneet yrittäjät.
Ensimmäiset Betoni-Yrittäjät saivat hyvin ansaitsemalleen eläkkeelle siirtyneet Tapio Änäkkälä sekä veljekset Reijo ja Risto Paavola.

Paavolan veljesten, ”TB:n poikien”, yrittäjän taival alkoi vuonna 1974. Autojen huolto sisältyi Teboil-huoltoaseman palveluihin loppuun asti, ja yrittäjät vastasivat myös muun muassa Matkahuollon palveluista. Viimeisinä vuosinaan huoltoasema työllisti kolme henkilöä.

Tapio Änäkkälän vuonna 1997 perustaman Valmistus- ja Asennuspalvelu Oy:n ruoriin astui vuoden 2015 alussa hänen poikansa Jari, ja yritykseen osakkaaksi tuli myös yksi vävyistä. Omissa ajanmukaisissa tiloissa toimiva yritys työllistää nyt toistakymmentä henkilöä. Jo ennen Valmistus- ja Asennuspalveluaan Tapio Änäkkälä oli toiminut pitkään metallialan yrittäjänä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...