Uutiset
Antti Vuolas vuoden ajaja

Antti Vuolas vuoden ajaja

Suomen Moottoriliiton juhla-gaalassa Helsingissä lauantaina 28.11. myönnettiin Lasse K Laitinen-palkinto vuoden minispeedway-ajajalle. Palkinnon sai tänä vuonna Haapajärven Moottorikerhon Antti Vuolas.
Antille kyseessä on toinen vuosi peräkkäin, mutta ennen häntä isoveli Niilo Vuolas oli jo ehtinyt palkinnon kerran voittaa, joten tällä hienolla pytyllä pysyy nyt sama koti jo kolmatta vuotta!
Antin meriitit tällä kaudella olivat kotimaisen minispeedwayn Suomen Cupin voitto. Seitsemän osakilpailun sarjasta viisi laskettiin mukaan yhteispisteisiin ja niissä Antti oli kerännyt 105 mahdollisesta pisteestä 97. Erittäin hieno suoritus sarjassa, joka terävimmän kärjen osalta oli erittäin tasainen. Kaikkiaan kauden osakilpailuista Antti voitti neljä ja ylsi finaalierään kuudesti.
Kansainvälisillä radoilla Antti oli EM-kilpailuissa kahdeksas ollen samalla paras suomalainen. MM-tasolla Youth Gold Trophyssa Antti selvitti itsensä semifinaalista finaaliin sijoittuen 17. sijalle. Nyt Antin ura minispeedwayssa on päättynyt, joten vuoden päästä pokaali pääsee oletettavasti uuteen osoitteeseen.
Onneksi olkoon Antti!
Lasse K Laitinen palkitut: 2015 Antti Vuolas HjMK, 2014 Antti Vuolas HjMK, 2013 Niilo Vuolas HjMK, 2012 Jooa Partanen / Kuusankosken Moottorimieskerho, 2011 Jooa Partanen / Kuusankosken Moottorimieskerho, 2010 Henri Ahlbom / Forssan Moottoriseura.

Kuva: Vuolas Speedway Racing

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...