Uutiset

Asemurron vihjeistä luvattu palkkio

Haapajärvellä lauantaina 28.11. sattuneen asemurron selvittämiseen johtavista vihjeistä on luvattu huomattava palkkio.
Poliisi on jatkanut edelleen asevarkauden tutkintaa ja toivoo vihjeitä. Murto sattui Mustikkaperällä, Someron hiihtokeskuksen läheisyydessä.  Omakotitaloon murtauduttiin klo 10.55 – 13.40 välillä ja anastettiin huomattava määrä erityyppisiä aseita.
Poliisi on edelleen kiinnostunut kyseiseen aikaan Mustikkaperän ja Ouluntien kohdalla olleesta liikenteestä ja liikkujista. Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa poliisin vinkkipuhelimeen 0295 416 194.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...