Uutiset

Laulu vie Tuomoa uskomattomiin paikkoihin

Tuomo Koskela on pukeutunut tänä vuonna frakkiin useita kymmeniä kertoja. Syynä juhlavaan vaatetukseen on Tuomon harrastus – hän laulaa jo kuudetta vuotta Polyteknikkojen Kuorossa, joka pukeutuu esityksiä varten parhaimpiinsa.
Polyteknikkojen kuoro on vuonna 1900 perustettu akateeminen kuoro, joka koostuu pääasiassa Aalto-
yliopiston tekniikan opiskelijoista ja valmistuneista diplomi-insinööreistä.

Tuomo vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Haapajärvellä. Tuolloin kuorolaulu ei kiinnostanut häntä, vaikka Timo-isä onkin aktiivisesti mukana Haapajärven-Reisjärven Laulumiesten toiminnassa. Vuonna 2010 Tuomo muutti Espooseen opiskelemaan Aalto-yliopistossa, jossa kuorotoimintaan ajautui mukaan aktiivisen rekrytoinnin vuoksi.
– En tuntenut Espoosta ketään, mutta kuoroon liityttyäni sainkin heti 70 uutta kaveria, Tuomo muistelee.
Kuoroon liittyäkseen täytyi käydä koelauluissa Idols-tyyliin. Tuomo pääsi läpi esittämällä Zen Cafén Todella Kaunis -kappaleen.

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...