Urheilu

Pesäpallon suomensarjat neljässä lohkossa

Pesäpalloliitto julkaisi eilen miesten ja naisten suomensarjojen lohkojaot. Molemmissa sarjoissa pelataan neljässä lohkossa.
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten joukkue pelaa pohjoislohkossa ja Pesä-Kiilojen naisten joukkue länsilohkossa.

Reisjärven Pilkkeen naisten suomensarjaan noussut joukkue luopui suomensarjapaikastaan ja pelaa tulevana kesänä maakuntasarjassa.

Miesten suomensarja Pohjoislohko: Haapajärven Pesä-Kiilat, Iin Urheilijat, Kajaanin Pallokerho, Kempeleen Kiri, Napapiirin Pesis Team Rovaniemi, Oulun Lippo Pesis, Pattijoen Urheilijat Raahe, Simon Kiri, Sotkamon Jymy, Ylivieskan Kuula.
Naisten suomensarja Länsilohko: Haapajärven Pesä-Kiilat, Nurmon Jymy, Ilmajoen Kisailijat, Lapuan Virkiä, Oulaisten Huima, Seinäjoen Mailajussit, Vimpelin Veto, Ylihärmän Pesis-Junkkarit, Ylivieskan Kuula.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...