Uutiset
Satujen siivin englantia oppimaan

Satujen siivin englantia oppimaan

Kun  Reisjärven kristillisen opiston yrittäjyyslinjalla opiskelevat Weera Hietala, Tuomas Rahkola, Nikolas Isopahkala ja Aaro Kinnunen viime syksynä miettivät perustamansa yrityksen liikeideaa, syntyi aluksi ajatus satukirjasta. Hyvin pian idea kuitenkin jalostui eteenpäin. Niinpä äskettäin heidän yrityksensä SaagaBooks NY tuotti kaksikielisen satukirjan sekä cd-levyn.
– Englannin kieli tässä on se juttu, yrittäjät kertovat.
Mikäpä tosiaan onkaan mukavampi tapa viettää yhteistä aikaa  vaikkapa perheen kesken kuin kokoontua satukirjan äärelle. Ja kuin huomaamatta – lukien, katsellen ja kuunnellen – karttuu myös koko perheen ja suvunkin englannin kielen taito.
– Ajatuksena on alentaa kynnystä

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...