Uutiset
Suomen itsenäisyys on kestänyt

Suomen itsenäisyys on kestänyt

Monet itsenäisyyspäivät juhlinut 102-vuotias veteraani Johannes Pietikäinen  vakuuttaa, että  Suomi  ei ole menettänyt itsenäisyyttään, vaikka moni niin väittääkin.
– Jotkut väittävät, että itsenäisyys meni EU:n myötä. Se ei ole totta, Pietikäinen toteaa vakavana.
Veteraani on miettinyt myös Euroopassa vellovaa pakolaiskriisiä.
– Minä olen sitä mieltä, että kyllä niitä poloisia tänne pitää ottaa, jotka joutuvat kärsimään kotimaassaan. Karjalaiset joutuivat lähtemään kodeistaan, ja heidät otettiin vastaan. Aina pitäisi nämä asiat muistaa ajatella omalle kohdalle, että jos itse joutuisi lähtemään, Pietikäinen muistutti.

Alueemme itsenäisyyspäivän juhlista lisää seuraavassa lehdessä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...