Uutiset

Kaahailijalta kortti hyllylle

Haapajärvinen mies kaahasi torstaina iltapäivällä autonsa ojaan Karjakujalla. Kuljettaja oli ajanut Koulukatua ja kääntynyt vasemmalle Karjakujalle ja kiihdyttänyt nopeutta heti risteyksen jälkeen niin että auto oli kulkeutunut ensin vasemmalle puolen katua ja sen jälkeen nelipyöräluisussa oikealle puolen ojaan.
Kuljettaja ei loukannut ulosajossa. Auto kärsi jonkinverran vaurioita.
Poliisi totesi tapauksen siinä määrin tahalliseksi, että kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon perusteena vakava piittaamattomuus liikenneturvallisuutta kohtaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...