Uutiset

Kolarissa loukkaantuneiden tila vakaa

Haapajärven keskustan lähellä liikenneonnettomuudessa loukkaantuneiden tilaa on poliisin mukaan vakaa.

Onnettomuudessa loukkaantui autoa kuljettanut iäkkäämpi nainen sekä matkustajana ollut lukiolaistyttö. Poliisin saamien tietojen mukaan kuljettajan vammat ovat vakavia mutta hänen tilansa on vakaa. Samoin vaikeasti loukkaantunen työtön tila on vakaa. Kyydissä olleet kaksi muuta koululaista saivat törmäyksessä ruhjeita.

Onnettomuus sattui torstaiaamuna Elämäjärventien ja Kalakankaalle johtavan tien risteyksessä. Nainen ajoi rekan eteen kolmion takaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...