Uutiset
Ryhmäkodissa kuin suuressa perheessä

Ryhmäkodissa kuin suuressa perheessä

Vasta reilun vuorokauden verran uudessa kodissaan asuneet pojat heräilevät omaan tahtiinsa ja ilmestyvät alakertaan aamiaiselle. Jälleen kerran elämässä on tapahtunut iso mullistus, muutto uudelle paikkakunnalle ja uuteen kotiin.
Väsymys karisee kuitenkin nopeasti, kun päivän toimet lähtevät käyntiin. Kurkelan ryhmäkodin johtaja Tiina Toivo vakuuttaa, että energiaa pojilla on ja he haluavat käyttää sen opiskeluun.
– Suomen kieltä on opiskeltu heti ensimmäisestä päivästä lähtien. He haluavat oppia mahdollisimman nopeasti ja paljon. Eniten he kuitenkin odottavat koulun alkamista.
SOS-lapsikylän ylläpitämään ryhmäkotiin Oksavalle on saapunut 14 alaikäistä, 13-15-vuotiasta, turvapaikanhakijaa.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...