Uutiset
Vanhalle sairaalalle mietitään uutta käyttöä

Vanhalle sairaalalle mietitään uutta käyttöä

Mitä vanhalle sairaalalle pitäisi tehdä? Rakennus on ollut osittain tyhjillään monta vuotta sen jälkeen,  kun elintarvikelaboratorion toiminta paikkakunnalla loppui. Kaupunki on yrittänyt myydäkin rakennusta, mutta ostajaehdokkaita ei ole ilmaantunut. Nyt sairaalan käyttötarkoitusta mietitään jälleen. Asiaan on tarttunut Pohjois-Pohjanmaan Liiton vetämän KAAPO-hankkeen kautta projektityöntekijä,  kuudennen vuoden arkkitehtiopiskelija Saara-Maria Koskinen. Hän kaipaa haapajärvisiltä ideoita suunnitteluun.

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...