Uutiset
Wanhojen tanssien glamouria

Wanhojen tanssien glamouria

Komeita miehiä, kauniita naisia, upeita pukuja. Tätä kaikkea tarjoavat vanhojen tanssit tänä vuonna, mutta ennen kaikkea lukion kakkoset tanssivat ilon talviseen päivään. Haapajärven vanhojen tansseissa oli poikkeuksellisen runsaasti tanssijoita, peräti 22 paria. Siksipä Wanhojen tanssit tarjosivat silmänruokaa salin täydeltä.

Tässä kuvagalleria tansseista.  Lisää tarinaa ensi viikon lehdessä. Maanantaina tarjolla myös videokooste, jossa suolana vanhojen omista ideoista pulpunnut hulvaton esitys.

Klikkaa galleriaan alhaalla olevasta linkistä.

Wanhojen tanssit 2016

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...