Uutiset

Taajamajunat kulkevat ilman jatkoyhteyttä

Konduktöörit aloittivat lakon tää aamuna kello 3.00. Kaukojunaliikenne on pysähdyksissä koko maassa. Junat kulkevat Iisalmi-Ylivieska radalla, mutta Ylivieskasta ja Iisalmesta ei jatkoyhteyksiä ole. Ainoastaan Lappiin suuntaavat yöjunat ajavat Pohjanmaan radalla.
VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro painottaa, että lakko on laiton ja lisäksi se on täysin kohtuuton asiakkaille.
– Koska ilmoitus lakosta tuli tällä aikataululla, yhtiöllä ei ole mahdollisuutta järjestää korvaavaa liikennettä linja-autoin. VR ajaa päivittäin 300 kaukojunaa.
Olemme pahoillamme asiakkaidemme puolesta, tämä aiheuttaa heille suurta haittaa ja vaivaa.
Tämän hetken tietojen mukaan liikenne käynnistyy normaalisti perjantaina 1.4. aamulla. VR kehottaa matkustajia seuraamaan liikennetietoa vr.fi:stä sekä Twitteristä @VRpalvelu ja Facebookissa VRYhteisellämatkalla.
Lakon vuoksi käyttämättä jäävän junalipun voi käyttää toukokuun loppuun mennessä. Halutessaan asiakas saa hakiessaan lipun hinnan takaisin. Lisätietoja tästä vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0203 32039. Kausilipulla matkustaville korvataan yhden päivän arvoa vastaava summa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...