Uutiset
Torniin uudet kankaat

Torniin uudet kankaat

Haapajärven sisääntulotielle Nivalan suuntaan asennettu tervetuloa-torni sai uudet kankaat. Edellinen kangas läpäisi valoa niin paljon, että tekstit eivät kunnolla erottuneet. Kangas myös rypistyi ja kutistui säiden vaihdellessa.
Kaupungin kulttuuriohjaaja Aira Huovinen kertoo, että nyt kankaan pitäisi kestää, sillä se on samaa laminoitua kangasta, jota käytetään rekoissa. Ainakaan sää ei sitä riepottele.
– Kylttiä on myös selkeytetty vähentämällä tekstiä ja tummentamalla värejä.
Värit ovat kaupungin omat tutut värit, jotka näkyvät muun muassa verkkosivulla.
Uudet kankaan ovat suunnitelleet yhdessä Aira Huovinen sekä Laakean suunnittelija, muotoilija Miia Jämsä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...