Urheilu
Kiilat Hockeyn kausi päätökseen

Kiilat Hockeyn kausi päätökseen

Hockey tytot

Kiilat Hockey:n taitoluistelurymä esiintyi ohjaaja Tarja-Kunnas-Saastamoisen johdolla.

Monitoimitalon katsomot täyttyivät torstai-iltana täyteen jääkiekon pelaajista, vanhemmista ja lajin harrastajista, kun Kiilat Hockeyn kauden päätös- ja palkitsemistilaisuus alkoi.
Seura puheenjohtaja Sami Salmi kiitteli seuran vilkasta kautta kaudesta, joka harrastajamäärältään edelleen jatkoi kasvuaan. Lajia hallissa pelattiin jo seitsemäs kausi.
Kiilat Hockey tarjoaa nuorille hyvän harrastusmahdollisuuden ammattitaitoisten valmentajien ohjissa. Seurassa on mahdollisuus kehittyä lajin menestyjiin.
Tulevana kautena seura panostaa valmentajakoulutukseen, ja tähän saadaan hyvää koulutusta.
Jääkiekon lisäksi taitoluistelu on osoittanut alueellamme suosiota, ja Kiilat Hockey on syksystä 2015 alkaen ottanut lajin mukaan lajivalikoimaansa. Lajia oovat vetäneet ammattivalmentajat Tarja-Kunnas-Saastamoinen ja Paula Kallatsa ja mukana on ollut kahdeksan innokasta luistelijaa.
Palkitseminen aloitettiin Leijona Kiekkokoululaisista joita jälleen oli edellisvuosien tapaan suuri joukko. Tämän jälkeen G, F2, F1, E2, E1, D1, D2, C2 joukkueet saivat palkinnot.
Taitoluistelukouluryhmä esitti näytöksen palkintojen jaon välillä Tarja Kunnas-Saastamoisen johdolla.
Miesten edustusjoukkueesta palkittiin puolustaja Veli-Matti Oravakangas, hyökkääjä pistepörssin ykkönen Elmo Solonen ja valmentaja Jukka Puurula. Miesten kausi ei mennyt runsaiden loukkaantumisten vuoksi odotetusti, sillä joukkue sijoittui III-divisioonassa lohkon viimeiseksi. Tulevalle kaudelle lähdetään hakemaan parempaa menestystä.
Naisten aluemestaruuden voittanut joukkue pitää myöhemmin kauden päätöstilaisuuden, jossa joukkue suunnittelee ensi kaudelle suomensarja lähtevää joukkuettaan.
Vuoden joukkueenjohtajana palkittiin Jari Vuoti, joka on toiminut naisten joukkueen mukana.
Vuoden valmentajapalkinnon sai C2 joukkueen valmentaja Marko Vilppola. Vuoden tekijä palkinnon saavat Tuomo Siltala ja Sirpa Saarnio myöhemmin kesällä Jääkiekkoliiton Pohjoisen alueen vuoden tekijä palkintojenjakotilaisuudessa Rovaniemellä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...