Urheilu

Reisjärvi voitti liikuntakampanjan

Reisjärvi vei jo toistamiseen Keski-Pohjanmaan liikuntakampajan kuntasarjan voiton. Toiselle sijalle ylsi Haapajärvi ja kolmannelle Pyhäjärvi. Koulujen paras oli Haikaran koulu Nivalasta.
Liikuntakampanja käytiin perinteisesti vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Kampanjassa on jo usean vuoden ajan voinut kirjata myös muun liikunnan kuin hiihdon. Suorituksen voi tehdä myös pienemmissä pätkissä, kunhan vähintään puolen tunnin päivittäinen vaatimus täyttyy.
Kampanjan onnistumisen haasteeksi on noussut talvien ulkoiluolosuhteet. Hiihtokausi on maakunnassa jäänyt paikoin lyhyeksi.
Tämän vuoden kampanjassa kirjattiin noin 180 000 suoritusta, eli viime vuoden tuloksesta jäätiin reilusti. Vuonna 2014 tulos oli samaa luokkaa.
Yrityksiä oli tänä vuonna mukana 12 ja kuntia vain 9. Myös koulujen osallistumisaktiivisuus on laskenut parhaista vuosista. Tämän vuoden kampanjassa koulujen tulos oli silti parempi kuin viime vuonna, eli yli 30 000 kirjattua suoritusta, vaikka osa ilmoittautuneista kouluista ei ilmoittanut ollenkaan tuloksiaan, koska hiihtoa ei tullut lainkaan talven aikana.
Työpaikkojen tulos parani edellisestä vuodesta. Koko Halpa- Halli-ketju on ollut mukana jo 12 vuotta työpaikkojen sarjassa. Tämän vuoden kampanjassa heidän suorituksiaan kirjattiin reilut 18 200.
Koulujen sarjassa voittajaksi edellisen vuoden kolmonen eli Haikara koulu, Ruotasen koulu Pyhäjärveltä ja kolmannelle sijalle tuli Ikosen koulu myös Pyhäjärveltä.
Sähköisten kirjausten suositummat lajit ovat olleet reipas kävely, hiihto, sauvakävely ja hyötyliikunta. Omien suoritusten kirjaaminen on yksi keino pitää liikuntamotivaatiota yllä seuraavaa kampanjaa odotellessa ja samalla pidetään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...