Urheilu
Pesä-Kiiloille ei pisteitä Sotkamosta

Pesä-Kiiloille ei pisteitä Sotkamosta

Sotkamo-Pesä-Kiilat 2-0 (11-4, 5-4)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten pesäpallon suomensarjajoukkue teki pisteettömän matkan vieraillessaan kärkijoukkue Sotkamon Jymyn kakkosjoukkueen vieraana.
Avausjaksolla Jymyn sisäpeli toimi hyvin ja joukkue johti kolmen vuoron jälkeen jo 10-1 tehden jo avausvuorossa viisi juoksua. Neljännen tasoittavalla HP-K kaunisteli hiukan jakson numeroita, kun Tero Kivelä löi kaksi juoksua ja Petri Huhtala yhden.
Toisen jakson avausvuorolla HP-K sai juoksun vapaalla ja Tero Kivelä löi 0-2 johtojuoksun. Jymy vastasi kolmella onnistumisella, jonka HP-K tasoitti toisella vapaalla saadulla juoksulla.
Pesä-Kiilat käväisi kolmannessa vuorossa 3-4 johdossa Jukka Tiiton lyömällä juoksulla. Tasoittavalla Jymy teki kaksi juoksua ja 5-4 numerot jäivät jakson loppunumeroiksi.
Pesä-Kiilojen toinen jakso oli lupaava, vaikka  Jarkko Saaranen, Janne Kippola ja Markus Kemell eivät olleet mukana tällä pelireissulla. Pesä-Kiiloista palkittiin 1-palkinnolla hyvin lukkaroinut  Pekka Tikanmäki ja 2-palkinnolla kakkoskoppari Tero Kivelä, joka löi kolme joukkueen juoksuista.
Lauantaina HP-K saa vieraakseen Simo Kirin ja tästä ottelusta pitäisi napsahtaa kolme lisäpistettä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...