Uutiset

Reisjärven kunnanjohtajaksi kahdeksan hakijaa

Reisjärven kunnanjohtaja virkaan tuli määräaikaan mennessä kahdeksan hakemusta. Virkaa ovat hakeneet HM Mika Akkanen, Ylöjärvi, MMT, DI Jalo, Aminoff, Karjalohja, KTM, insinööri Raimo Laaksonen, Turku, YTM Riku Niemelä, Kuopio, KTM Ossi Pakarinen, Vaasa, HTM Mauno Ranto, Kärsämäki, DI Pekka Reiman, Mäkelä jaYTM Maarit Tikkanen, Kiuruvesi.
Reisjärven teknisen johtajan virka oli avoinna samaan aikaan ja siihen hakemuksia tuli kuusi. Virkaa tavoittelevat rak.insinööri Simo Hautamäki, Nivala, rak.insinööri Marko Paalavuo, Reisjärvi, rak.insinööri Raimo Pirhonen, Tampere, DI, rak. insinööri Heikki Pirkola, Oulu, rak.insinööri Sami Puputti, Reisjärvi ja LVI-insinööri Toni Seppälä, Ylivieska.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...