Uutiset
Hevonen houkutti

Hevonen houkutti

Hilde ja kuskitPirkko

vuohi

Haapajärven Ravi ry:n aktiivit osasivat vetäistä oikeasta narusta, kun järjestivät raviradalle perhepäivän. Aurinkoinen keskiviikkoilta houkutti raviradalle niin paljon lapsiperheitä, että talkoolaiset saivat painaa tosissaan.
Tapahtuman ehdoton vetonaula oli tietenkin itse hevonen. Lapsilla oli mahdollisuus nousta ponin selkään tai rattaille tai karauttaa laukkaan omalla keppihevosella.
Ravihevosista eniten houkutteli Pirkko-varsa, joka sai lapset huokailemaan. Äitinsä kanssa tapahtumaan tullut Juulia Tuomaala tunnusti, ettei hän koskaan ollut nähnyt niin pientä varsaa. Sanni Pataman omistama Pirkko on vasta parin kuukauden ikäinen.
Juuliaa innostivat myös alueella esittäytyneet muut kotieläimet.
– Eikö meillekin voitaisi ottaa pieni karitsa, hän pyyteli äidiltään.
Ennestään kotona on jo kissa ja koira.
Melkoisen osanottajajoukon houkutteli myös lapsille järjestetty keppihevoskisa. Alkuverryttelyt aloitettiin hyvissä ajoin ennen kisaa. Äidit naureskelivat, että taitavat kovimmat paukut mennä jo harjoitteluun.
Vähän varttuneemmilla oli mahdollisuus kokeilla miten ravihevosta ohjastetaan. Susanna ja Jukka Laulumaan Hilde Småbo oli valjastettu kaksoisrattaiden eteen, joissa ohjastamista pääsi kokeilemaan ihan näppituntumalla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...