Uutiset
Haapajärveltä voi ponnistaa ulkomaille

Haapajärveltä voi ponnistaa ulkomaille

Haapajärveltä lähtöisin oleva Jani-Tapio Niemelä muutti kesällä 2003 Tshekkiin ja jäi sille tielleen. Tällä hetkellä Niemelä asuu vaimonsa ja lapsiensa kanssa Prahassa ja työskentelee Nestlèllä. Vaikka Suomeen onkin välillä ikävä, ei Niemelä ainakaan lähiaikoina harkitse tänne palaamista.
– Täällä on hyvä käydä ja helppo lomailla. En pois sulje palaamista, ehkä kymmenen vuoden päästä sitä voisi harkita mutta pidän melko epätodennäköisenä, Niemelä toteaa. Ulkomailla asuneena Niemelä huomaa enemmän positiivisia asioita Suomessa ja Haapajärvellä, vaikka parannettavaakin hän keksii. Lisäksi hän toivoo, että kaupungin päättäjät kuuntelisivat myös niitä, jotka ovat muuttaneet pois Haapajärveltä – heillä on usein uusia näkökulmia, kuinka kaupunkia voisi uudistaa.

Lue lisää seuraavasta lehdestä!

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...