Uutiset
Pidot pitäjässä vietettiin kosteassa säässä

Pidot pitäjässä vietettiin kosteassa säässä

Tänä vuonna Pidot pitäjässä -tapahtumaa on vietetty varsin kosteissa tunnelmissa, mutta silti väki on lähtenyt liikkeelle. Yksi houkuttumista oli Pertti Lampelan lehtipuhaltimesta rakentama karkkitykki, joka ampui ilmaan karkkeja sekä tarjouskuponkeja paikallisiin yrityksiin.

Iida, Helmiina, Hilja, Elia, Paavo ja Niilo Sikalankin paikalle houkutteli juurikin karkkitykki, vaikka muutenkin he käyvät tapahtumissa.
– Olisi kiva, jos lapsille olisi jotain tekemistä, Iida pohtii.
Väkeä paikalle veti myös Wahvin Woimamies -kisa, jossa yhdeksän miestä mittelivät voimiaan. Kisan voitti reisjärvinen, Haapajärven Woimamiehiin kuuluva Topias Reinikainen, joka sai samalla seuran vahvin -palkinnon. Toiseksi tuli haapajärvinen Jarkko Mehtälä ja kolmanneksi tamperelainen Sami Kari.
– Nyt tuntuu hyvältä, mutta illalla voi vähän paikkoja kolottaa. Ja huomenna, ja ylihuomenna, nauraa Reinikainen.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...