Uutiset
Tervontiestä Tervonjoki

Tervontiestä Tervonjoki

kuva 2
kuva 4
Kovan ukkoskuuron jälkeen Tervontiestä tuli jälleen Tervonjoki. Se ei kadun alapään asukkaita naurata, sillä vesi nousee jo pihoille. Vesi puskee Tervontielle Roikolantieltä, jonka sadevesiviemärit eivät vedä. Lauantai-illan ukkossateiden jälkeen veden epäiltiin virtaavan Tervontielle aina Kaivokadulta saakka.
– Tämä on nyt sitä hulevettä, josta me maksetaan, kadun varren asukkaat puuskahtivat.
– Jonkinlainen kirjelmä kaupungille on kai jätettävä, sillä tämä ei varmasti ollut viimeinen rankka sade.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...