Uutiset
Kierrätyspisteiden ongelmaan ollaan puuttumassa

Kierrätyspisteiden ongelmaan ollaan puuttumassa

Haapajärvellä kierrätyspisteistä ja niiden tyhjennyksestä vastaa Vestia sekä Rinki Oy. Viime aikoina Haapajärven Facebook-ryhmässä on käyty keskustelua muun muassa K-Supermarketin kierrätyspisteen ongelmasta: Se tuntuu olevan aina täynnä.
K-Supermarketin Ekopisteen tyhjennyksestä vastaa Rinki Oy. Sielläkin ongelma on huomioitu, ja muutosta asiaan on jo suunniteltu. Tyhjennysvälien tiivistämistä on mietitty, mutta parempi vaihtoehto Rinki Oy:n sopimusasiamies Taneli Lumiaron mukaan olisi lisätä keräysastioita.

Vestian tiedottaja Tommi Riekki muistuttaa, että mikäli ekopisteiden keräysastiat ovat täynnä, ei jätteitä tule jättää niiden viereen.

Keräysastioita löytyy keskustasta sekä esimerkiksi koulujen pihoista. Mikäli kierrätyspisteessä on Ekopiste -merkki, saa siihen yksityiset tuoda omat kierrätystavaransa.

Kuvassa K-Supermarketin pihassa oleva kierrätyspiste 12.9.2016. Kuvaaja Jouni Brandt.

Lue lisää seuraavasta lehdestä!

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...