Uutiset
Lasten maatalousnäyttelyssä riitti ohjelmaa

Lasten maatalousnäyttelyssä riitti ohjelmaa

Lauantaina Haapajärvellä järjestettiin toista kertaa Lasten maatalousnäyttely. Lapsille suunnatussa tapahtumassa aikuistenkaan ei kuitenkaan tarvinnut tylsistyä, sillä ohjelmaa oli myös aikuiseen makuun. Ja kukapa ei haluaisi viettää päiväänsä rapsutellen lehmiä ja possuja?
Lasten maatalousnäyttelyn suojelija kaupuginjohtaha Juha Uusivirta totesi, että tiukkoina aikoina rempseä ja kehitysluontoinen tapahtuma luo uskoa tulevaan.
– Lapsissa on tulevaisuus, myös maatalaoudessa, Uusivirta muistutti.

Maatalousnäyttely houkutteli vierailijoita aina Oulusta saakka.
– Mummulassa käydään tässä samalla, ettei nyt ihan hakuammuntana tänne tultu, Heidi Mehtälä kertoo.

Lauantaina sää suosi, ja tapahtumassa kävijöitä yhteensä oli noin 3800.

Kuvassa: MTK-Haapajärvi järjesti lapsille heinämeren, jossa perheen pienimmät saivat purkaa energiaansa.

Lue lisää Lasten maatalousnäyttelystä seuraavasta lehdestä!

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...