Urheilu

Naiskiekkoilijat venyivät Mestis-karsinnassa

Kiilat Hockey:n naisten jääkiekkojoukkue kohtasi Mestis-karsinnan ottelussaan lauantaina Vaasan Sportin. Kiilat Hockyen pelissä oli tullut huomattavaa parannusta avausottelusta, sillä joukkue pystyi hyvän päätöserän nousulla taistelemaan avauspisteistä.
Avauserässä onnistui Sport tekemään avausmaalin jo ensimmäisellä minuutilla, mutta erän puolivälissä syntyi Kiilat Hockeyn sarjan historiallinen avausmaali, kun Netta Korkiakoski teki harjoitellun ylivoimakuvion jälkeen avausmaalin Minkku Haukipuron ja Emilia Pikkaraisen syötöstä. Sport onnistui tekemään 1-2 erävoittoon tuovan maalin.
Toisessa erässä Sport hallitsi peliä, sillä Kiilat Hockey keskittyi vastaiskuihin. Sport siirtyi jo 1-5 johtoon, sillä Kiilat Hockey ei erässä onnistunut tekemään maalia, vaikka muutama hyvä tilanne syntyikin.

Kolmannessa erässä Kiilat Hockey esitti kotiyleisölleen taistelutahto, sillä Emilia Pikkarainen teki ensin läpiajosta kavennusmaalin. Hyvä vire sai jatkoa, kun Minja Haukipuoron onnistui tehdä näyttävä maali, joka nosti Kiilat Hockeyn jo kahden maalin päähän. Kiilat Hockeyn aloitusvoitosta pääsi Meri Marttila läpiajoon ja siitä syntyneellä maalilla Kiilat Hockey pääsi jo maalin päähän.
Kotijoukkue otti erän lopussa vielä aikalisän ja maalivahdin pois, mutta tasoitusmaali jäi vielä syntymättä.
Kiilat Hockey-Vaasan Sport 4-5 (1-2, 0-3, 3-0)

Kiilat Hockeyn sunnuntaina pelaam Mestis-karsintaottelu Oulun Kärppien joukkuetta vastaan oli vähämaalinen, mutta Kiilat Hockey otti sarjan ensimmäisen pisteen ja joukkueella oli voittokin tilanteisiin nähden hyvin lähellä.
Avauserässä Kiilat Hockey jatkoi lauantain viimeisen erän tasoista peliä ja loi hyvin vaarallisia tekopaikkoja. Ajassa 13.15 syntyi sitten Emilia Pekkarisen Emilia Kinnusen syötöstä tekemä ansaittu johtomaali. Erän lopussa Kiilat Hockeyn kaksi jäähyä joukkue kesti hyvin eikä Kärpät pystyneet luomaan edes vaarallisia tilanteita Kiilojen puolustuksen pelatessa hyvin.
Toisessa erässä Kiilat puolusti edelleen hyvin ja Kärpillä oli koko ajan vaikeuksia hyökkäyspäässä. Kiilat Hockey jaksoi painostaa, mutta maalia ei erässä kumpikaan pystynyt tekemään.

Kolmannessa erässä erän puolivälissä Kärpät onnistui ruuhkasta tekemään tasoitusmaalin, mutta Kiilat Hockey jatkoi tehokkaasti painostustaan ja yhden kerran kiekko oli jo maaliviivalla, mutta 1-1 numerot jäivät lopputulokseksi.
Kiilojen maalilla Aino Nenola jatkoi vahvaa torjuntapeliään ja laukaukset menivät 35-46. Kiilat pelaa kaksi seuraavaa ottelua vieraissa, sillä joukkue kohtaa lauantaina RoKin Rovaniemellä ja sunnuntaina vastaan asettuu Oulussa jälleen Kärpät.
Kiilat Hockey-Kärpät Akatemia 1-1 (1-0, 0-0, 0-1)

Kuvassa Kiilat taistelee Kärppien mmaalilla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...