Uutiset
Valtuustosaliin lisää nähtävää

Valtuustosaliin lisää nähtävää

Torstaina Haapajärven kaupunginvaltuuston istuntosaliin avattiin uusi, pysyvä näyttely Mika Myllylän palkintokokoelman rinnalle. Näytillä on haapajärvisen taiteilijan Erkki Sakari Heinosen teoksia, joista kaikki eivät ole ennen olleet näytillä lainkaan. Lisäksi näyttelyyn kuuluu Saimi Kaarina Rintalan grafiikkaa taiteilijapariskunnasta.
Kaikki työt ovat Haapajärven kaupungin kokoelmista, ja vihdoin kaikkien nähtävissä.
– Motiivina tämän näyttelyn tekemisessä oli Erkki Sakarin elämäntavan ja taiteen kunnioittaminen, kaupunginjohtaja Juha Uusivirta kertoo.
– Lsäksi näyttely on haapajärvisille mukava välähdys paikallisen taiteilijan töistä, Uusivirta jatkaa.

Lue lisää seuraavasta lehdestä!

Kuvassa: Kuvataiteilija Saimi Kaarina Rintala ja edesmenneen Erkki Sakari Heinosen vaimo Anita Heinonen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...