Urheilu

Pelipoikien vuoro tuli tarpeeseen

Keskiviikkoiltaisin kuudesta seitsemään jäähallilla pelaavat jääkiekkoa yläasteikäiset pojat. Eivät harjoitellakseen tulevia pelejä varten, vaan pitääkseen hauskaa.
– Pelit laitetaan pystyyn sillä porukalla mitä on paikalla. Ja aina on vähintään yksi aikuinen valvomassa, kertoo Tuomo Siltala, yksi neljästä aikuisesta jotka ovat luvanneet valvoa pelejä.
– Tänne saa tulla kaikki yläasteikäiset, pojat ja tytöt. Myös reisjärviset ovat tervetulleita, Siltala toteaa.

Pelipojilla on käytössään pukukoppi vuoron aikana, ja he saavat jättää varusteensa lukittavaan varustekaappiin. – Mielellään pitää jokaiselle varusteet olla. Vähintään luistimet, kypärä ja hanskat pitää löytyä, Siltala luettelee.
Mikäli varusteita ei kotoa vielä löydy, ei niihin tarvitse tuhlata omaisuutta päästäkseen pelaamaan. Kirpputoreilta niitä voi löytää edullisesti ja kauden edetessä myös hallin seinältä voi löytää ilmoituksia myytävistä varusteista.
Viime viikolla toista kertaa kokoontuneessa porukassa on ensimmäisillä kerroilla ollut mukana noin 10 poikaa. – Täällä ei todellakaan tarvitse käydä joka kerta, Siltala muistuttaa.

Petrus Marjakangas oli muiden mukana pelaamassa Pelipoikien vuorolla. – Olen pelannut jääkiekkoa yhdeksän vuotta, tällä kaudella lopetin, Marjakangas kertoo.
Jäälle kuitenkin on päästävä, ja talvisin Marjakangas pelailee niin hallissa kuin ulkojäilläkin. Tosin myös muut harrastukset rajoittavat jääaikaa. – Pesäpallon lopetin tänä kesänä, mutta harrastan sählyä ja nyrkkeilyä.

Tällä hetkellä Pelipoikien vuorolle tulevilta kerätään 10 euroa jäämaksua varten. Mikäli porukkaa tulee lisää, voi maksua pienentää. Siltalan lisäksi pelejä käyvät valvomassa Mikko Ampula, Matias Selkäinaho ja Antti Joensuu.
Pelipojat-vuoro ei ole millään lailla Kiilat Hockeyn alainen. Vuorolla pelaa myös poikia, joille ei ole tarjolla oman ikäistä joukkuetta paikkakunnalta.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...