Uutiset

Uusi kirja Lilja Isokoskelta

Haapajärviseltä Lilja Isokoskelta (s. 1939) on ilmestynyt lokakuun alussa uusi kirja. ”Ajatusten leikkiä koti-iltojen viihteeksi” on Isokosken kolmas kirja.
Kolumnistinakin tunnettu Isokoski on koonnut uutta kirjaansa varten vuosien varrella kirjoittamiaan tekstejä, ajatelmia, runoja ja kertomuksia yhteen. Mukana on Irma Kiiskilän ihastuttavia piirroksia, jotka ovat saaneet innoituksensa Lilja Isokosken kirjoituksista.
Ystävättärien yhteistyö on toimivaa ja kokonaisuudesta nousee esille sanoma ja kirjoittajan kysymys: ”Puhuvatko edesmenneet sukupolvet hiljaisuudessa meille menneisyydestä, tulevaisuudesta tai kaikkeudesta vai antavatko elämänohjeita meille täällä taivaltaville?”
Lilja Isokosken tyyli on kaunista ja pohtivaa. Hän ottaa hienovaraisesti, oman kokemuksensa sekä historian kautta, kantaa nyky-yhteiskunnan ilmapiiriin ja tilanteeseen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...