Urheilu

Voitto kiihkeässä paikalliskamppailussa

Kiihkeä paikallistaisto käytiin naisten jääkiekon Mestiksen karsintasarjassa, kun Kiilat Hockey kohtasi
Nivalan NiceHockeyn joukkueen. Kiilat Hockey otti arvokkaat sarjapisteet edelleen sarjassa ilman pisteisstä olevasta vierasjoukkueesta.
Kiilat Hockey avasi ottelun todella lupaavasti, sillä ajassa 0.52 Kiilat Hockey siirtyi heti ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon, kun Milka Mattila nosti kiekon NiceHockeyn maaliin Jonna Marttilan ja Fanny Vuotin syötöstä. Hyvä vire jatkui Kiilat Hockeyltä ja Jonna Marttilan viimeistellessä 2-0 johdon Fanny Vuotin syötöstä otti NiceHockey aikalisän.
Aikalisän jälkeen NiceHockey sai pidettyä paljon kiekkoa, mutta vaarallisia tilanteita ei Kiilat Hockeyn maalivahti Aino Laitiselle maalille tullut.

Toisessa erässä NiceHockey yritti vimmatusti kavennusta ja hallinta erässä ja puolustuskannalla ollut kotijoukkue pystyi pitämään hyvin maalinedustan ja vain erä lopulla ylivoimalla NiceHockeyn onnistui kaventaa tilanne 2-1:een.
Kolmannesta erästä tuli todellinen yleisöönmenevä taistelu voitosta. Kiilat Hockey onnistui 44.49 ylivoimalla tekemään kolmannen maalin Milka Mattilan veto Emilia Kinnusen syötöstä upposi maaliin. Kiilat Hockeyn voitto ratkesi lopullisesti 58.25, kun Sanni Kaattari viimeisteli Jonna Marttilan ja Fanny Vuotin syötöstä ottelun viimeisen maalin.

Valmentaja Jari Kaattari totesi joukkueensa lähteneen puolustusvoittoisella pelillä otteluun, kun vielä pelaajia oli vain kaksi kentällistä ja vastustajalla neljä. Hyvä maalivahtipeli ja puolustuksen onnistuminen ja vastahyökkäykset onnistuivat.
Kiilat Hockeylle tämä oli karsinnan viimeinen kotiottelu ja kaksi vierasottelua on joukkueella vielä jäljellä.
Otteluisäntä Maaselkä-kehti palkitsi Kiilat Hockeystä Roosa Salmen ja kentän parhaana Jonna Marttilan.

Kuvassa kentän paras Jonna Marttila saamassa palkintoa. Kovassa ottelussa tuli kolhujakin, niin kuin Jonnalle peli lopussa – ilme kertoo.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...