Urheilu
FC Nokia haki voiton JOFUsta Haapajärvellä

FC Nokia haki voiton JOFUsta Haapajärvellä

2-4 (0-2)

Naisten Futsal-liigan ottelu JOFU – FC Nokia pelattiin 10.12. JOFUn kotikentällä Haapajärven monitoimitalossa. Ottelun ensimmäinen puoliaika kulki vahvasti FC Nokian johdolla. Nokialaisten Senni Viren viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin ajassa 2:13. Toinen maali upposi JOFUn verkkoon Emmi Alminojan tekemänä Elli Koivulan syötöstä, kun peliaikaa oli kulunut 9:14.

Nokian karvauspeli ja nopeat nousut sekoittivat JOFUn peliä ja pakottivat joukkueen pyörittämään palloa omalla kenttäpuoliskollaan. JOFUlla oli ensimmäisessä erässä mukanaan myös epäonnea, sillä muutama avoin maalintekotilanne onnistuttiin hukkamaan.

Toiseen erään JOFU tuli selkeästi piristyneenä ja reilun kolmen minuutin pelin jälkeen Emilia Nurkkala avasi jokilaaksolaisten maalitilin Heidi Ristiluoman syötöstä. Pelikello pysäytettiin aikaan 23:20. Maalia seurasi hetkellinen repsahdus ja FC Nokia kuittasi nopeasti ja ajassa 25:13 kasvatti jälleen maalieroa lukemiin 1-3.

Ottelun viimeisillä minuuteilla JOFU otti maalivahdin kentältä ja pelasi viidellä kenttäpelaajalla. Riskinotto kannatti, kun JOFUn Noora Partti kavensi 37 peliminuutilla Lotta Niemelän syötöstä numeroiksi 2-3.

JOFU jatkoi painostustaan viidellä kenttäpelaajalla. FC Nokian Senni Viren onnistui kuitenkin katkaisemaan vastustajan syötön ja viimeisteli ajassa 38:33 FC Nokia voittolukemiksi 2-4. JOFU jatkoi taistelua sinnikkäästi loppuun saakka, mutta ei enää pysynyt kaventamaan eroa.

Kuvassa JOFUn maalivahti Sofiia Wenström ja Lotta Niemellä joutuivat antautumaan FC Nokia Emmi Alminojan viimeistellessä 2-0 lukemat.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...