Uutiset

Haapajärven poliisiaseman aukioloajoissa muutoksia

Haapajärven poliisiaseman palvelupäivystys ja löytötavarapalvelut ovat poikkeuksellisesti suljettuna perjantaina 2.12.2016. Poliisiasema on kiinni myös itsenäisyyspäivänä 6.12.

Poliisin palvelupäivystys ja löytötavarapalvelut ovat avoinna seuraavan kerran perjantaina 9.12. Viikolla 50 on jälleen normaalit aukioloajat eli ko. palvelut ovat avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 9 – 15.

Poliisin lupapalvelut menevät Haapajärven poliisiasemalla perjantaina 2.12.2016 kiinni poikkeuksellisesti jo klo 14. Maanantaista 5.12. lukien lupapalvelut ovat auki ma, ti, to ja pe 9 – 11 ja 12 – 16.  Poikkeuksena on itsenäisyyspäivä, jolloin palvelut ovat suljettu.

Palvelun saannin lupapalveluihin voi varmistaa varaamalla ajan poliisin kotisivujen kautta osoitteessa www.poliisi.fi.

Aukioloajat kannattaa aina tarkistaa sivulta www.poliisi.fi/oulu/yhteystiedot.

Haapajärven poliisiasema on suljettu myös muina tulevina arkipyhinä eli Tapaninpäivänä 26.12. ja loppiaisena pe 6.1.2017. Näinä päivinä Oulun poliisilaitoksen palveluista ovat avoinna ainoastaan Oulun keskustan poliisiaseman palvelupäivystys.

Kun tarvitset poliisin paikalle, soita hätänumeroon 112.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...