Uutiset
Lahjoita joulutähti lähimmäisellesi

Lahjoita joulutähti lähimmäisellesi

Tänä vuonna jokainen voi helposti ilahduttaa lähimmäistä; Haapajärvellä on mahdollista lahjoittaa joulutähti kotihoidon asiakkaalle Kukkakauppa Venlan kautta.
Etelä-Suomessa vastaavia tempauksia on ollut jo useampana vuonna. Palvelukotiyrittäjä Enni Jämsä bongasi idean Facebookista, ja lähti viemään sitä eteenpäin.
– Tarvitsin siihen kaverin mukaan, ja kerroin ideasta Erja Rintalalle. Hän työskentelee myös terveydenhoitoalalla, Jämsä kertoo.
Sen jälkeen mukaan varmistettiin Kukkakauppa Venlan yrittäjä Nina Vilppola, jonka jälkeen Jämsä otti yhteyttä kotihoitoon. Siitä syntyi projekti nimeltään Joulutähti lähimmäiselle.  Kotihoidossa Haapajärvellä on noin 200 asiakasta. Jämsä toivoo, että kukkia tulisi reilusti.
– Jos kukkia tulee enemmän kuin kotihoidossa on asiakkaita, niin toivottavasti kukkia voisi ohjata myös palvelukoteihin, Jämsä pohtii.
Kotihoidon ohjaaja Anu Tanhuala on myönteisellä mielellä mukana projektissa. Hän myös muistuttaa, ettei kukkaa voi ohjata kenellekään tietylle kotihoidon asiakkaalle tätä kautta.
Mikäli siis perinteisesti ilahdutat jotakuta tuttavaasi joulukukalla, voit tänä vuonna antaa hänelle aineettoman lahjan. Ostaessasi joulutähden lähimmäiselle, saat kortin jossa lukee ”Tänä vuonna joulutähtesi ilahduttaa haapajärvistä lähimmäistäsi”. Kotihoidon asiakas saa kukan mukana kortin, jossa lukee ”Joulutähti lähimmäiseltä”. Kortit tulevat Tarranikkarin yrittäjiltä Tero ja Pia Mattilalta.
Kukan saanut ei saa tietää, kuka kukan on lahjoittanut, eikä kukan ostaja tiedä kenelle kukka päätyy. Pääasia on, että se ilahduttaa niin saajaa kuin ostajaakin.

Joulutähtiä voi lahjoittaa kotihoidon asiakkaille 20. joulukuuta asti Kukkakauppa Venlassa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...