Uutiset
Marttiska joulutunnelmissa

Marttiska joulutunnelmissa

Katja Marttisen ja Seppo Estolan duo Marttiska pitää uransa ensimmäisen joulukonsertin Haapajärven kulttuuritalolla perjantai-iltana.
-Esitämme pelkästään joululauluja, mikä on ihanaa. Koko ikäni olen tästä haaveillut, kertoo duon laulusolisti Katja Marttinen.
Yleensä Marttiskan tyylilaji löytyy pop-musiikin saralta. Yhtyeen suosiosta kertoo se, että tavallisesti duon esiintymispaikoille kokoontuu kymmeniä haapajärvisiä musiikin ystäviä. Joulukonserttia odotetaan innolla.

Katso video täältä

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...