Uutiset

Yritykset Haapajärven vahvuutena

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Isola nostaa Haapajärven hyvän vireen selittäjäksi yksityisen kulutuksen kasvun. Se on tuonut 40-vuotisjuhliin valmistuvassa kaupungissa kaupan alalle käsin kosketeltavaa uutta potkua.

Kehityksen taustalla näkyy Isolan mukaan Suomen piristynyt talous. Bruttokansantuote näyttää hienoista kasvua ja se tulee vähitellen näkymään myös Haapajärvellä. Kun kaupungissa on monipuolinen yritysrakenne, heijastuu kansantalouden kasvu myös tänne.

Sanna Isola on omien sanojensa mukaan jäämässä luottamustoimista vuorotteluvapaalle. Hän haluaa kuitenkin jättää uusille päättäjille testamenttina toiveen, että kaupunki tulisi ponnistelemaan väestönkasvun, kaupankäynnin ja yritystoiminnan edistämiseksi.

Kaupungin pakkaselle menevä tilinpäätös huolettaa Isolaa. Hänellä onkin toiveena, että tulevat päättäjä tarttuvat rohkeasti haasteisiin ja laittavat kaupungin talouden edeltäjiään paremmin kuriin.

Valtuuston puheenjohtaja toivottaa kaupunkilaiset tervetulleiksi juhlimaan Haapajärven 40-vuotisjuhlaa uuden vuoden aattona uudelle torille. Ohjelmasta löytyy niin heppailua, komiikkaa kuin iloista yhdessä oloa. Ilta kruunataan ilotulituksella.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...