Uutiset
Kela selvitti ruuhkan

Kela selvitti ruuhkan

Vuodenvaihteessa kunnilta siirtyi Kelalle 300 000 asukkaan perustoimeentulotukien käsittely. Kelassa niitä hoitaa 600 henkilöä.

-Kela on selvinnyt toimeentulotukiasiakkaiden tuomasta työmäärästä hyvin. Hakemuksista yli 60 prosenttia tulee verkon kautta. Sähköinen ajanvaraus j automaattinen puhelinpalvelu ova nekin keventäneet ruuhkaa, sanoo Kelan pohjooisen asiakaspalvelukeskuksen päällikkö Anna-Liisa Uusitalo Nivalasta.

 

Kuva: Jenni Kaisto palvelee asiakkaita Kelan Haapajärven konttorissa.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...