Uutiset
Maaselän Latu on vuoden urheiluseura

Maaselän Latu on vuoden urheiluseura

Suuressa urheilugaalassa elettiin tiistai-iltana riemun hetkiä, kun Haapajärvellä ja Reisjärvellä toimiva Maaselän Latu palkittiin vuoden urheiluseurana. Seura oli ehdokkaista ainoa, jossa ei harrasteta lainkaan kilpaurheilua.
Seura on tehostanut toimintaansa viimeisten kolmen vuoden aikana innostamalla kaikkia paikkakuntalaisia ulkoilemaan ja liikkumaan. Seurassa on yli 430 jäsentä ja jäsenmäärä on kasvanut 300 prosenttia kolmessa vuodessa.
Toiminnassa on nykyisin mukana noin 4600 henkilöä, joista 2700 on lapsia. Seuran panos alueen runsaan 10ı000 asukkaan liikuttajana on keskeinen, kun lähes puolet väkimäärästä on saatu tavalla tai toisella mukaan toimintaan.
Urheilugaalassa oli mukana bussilastillinen latulaisia seuraamassa, kun vuoden urheiluseura julistettiin. Voittaja palkittiin tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi 10 000 euron stipendillä.

Paperilehdessä lisää kuvia ja tunnelmia latulaisten matkalta.

Kuva palkitsemisesta: Tapio Romppainen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...