Uutiset

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella liikkuu epämääräisiä palotarkastajia

Jokilaaksojen pelastuslaitos tiedottaa, että alueella on liikkunut epämääräisiä, palotarkastajaksi esittäytyviä henkilöitä, jotka ovat tulleet kohteeseen palotarkastukselle. Erityisesti kohteena ovat olleet ikääntyneiden ihmisten kodit, joissa heille on kaupattu tarkastuksen jälkeen tuotteita. Tällaisia tapauksia on esiintynyt tällä viikolla Siikajoella ja aikaisemmin mm. Haapavedellä.

Pelastuslaitos muistuttaa, että pelastusviranomaiset eivät saa kaupata mitään tuotteita palotarkastuksen yhteydessä. Lisäksi jokaisella viranomaisella tulee olla mukana viranomaiskortti, joka on pyynnöstä esitettävä. Palotarkastusta tekevä pelastusviranomainen käyttää myös virkapukua ja on liikkeellä pelastuslaitoksen ajoneuvolla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...