Uutiset
Löytöretkellä -näyttely kirjastossa

Löytöretkellä -näyttely kirjastossa

Jokilatvan opiston lasten ja nuorten kuvataide- ja käsityökoulun oppilaiden näyttely ”Löytöretkellä” on esillä Haapajärven kirjastossa. Näytteillä on piirustuksia, maalauksia, kollaaseja ja savitöitä.

Tavoitteena töissä on ollut tuoda esille tutkimusmatkoja itseen, omiin unelmiin ja ajatuksiin. Monissa töissä on myös etsitty erilaisten tekniikoiden avulla uusia oivalluksia ja ideoita.

Näyttely on esillä 4.-28.2. kirjaston aukioloaikoina eli maanantaista perjantaihin klo 11-20  ja lauantaisin klo 10-14.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...