Uutiset

Apteekkiin murtautujalle tuomio

Haapajärven Apteekkiin lokakuussa 2014 murtautunut mies sai kahdeksan kuukauden vankeustuomion varkaudesta ja huumausainerikoksesta. Vankeuden sijasta hänelle määrättiin yhdyskuntapalvelua 200 tuntia. Rangaistusta alensivat tuomitun aiemminsaamat tuomiot vuodelta 2015.
Mies  velvoitettiin korvaamaan reilun 3ı000 euron korvaukset sekä oikeudenkäyntikuluja.
Mies apteekin oven lasin ja anasti suuren määrän huumausaineiksi luokitetavia lääkkeitä.
Saman jutun yhteydessä toinen mies tuomittiin huumausainerikoksesta 60 päivän vankeuteen, jonka sijasta määrättiin yhdyskuntapalvelua 57 tuntia.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...