Uutiset

Auto seinään Koulukadulla

Henkilöauto törmäsi omakotitalon seinään Koulukadulla myöhään maanantai-iltana. Jäljistä päätellen auto oli tullut Kaivokatua pitkin ja ennen Koulukatua törmännyt metalliseen ajoestopuomiin ja sen jälkeen suistunut suoraan Koulukadun yli ja päätyi omakotitalon seinään.
Törmäyksessä henkilöauto vaurioitui pahoin ja molemmat etuturvatyynyt olivat lauenneet. Autosta oli poistunut törmäyksen jälkeen kaksi henkilöä paikalta, eikä poliisi tavoittanut heitä aamuun mennessä. Omakotitalon mahdolliset vauriot selvitetään tiistaina päivällä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...