Uutiset
Marjo Bankowski tavoittelee nousua mestaruussarjaan

Marjo Bankowski tavoittelee nousua mestaruussarjaan

– Kyllä välillä iskee ahneus ja tekisi mieli lisätä treeniä, mutta kroppa sanoo nopeasti, ettei jaksa.

Marjo Bankowski, haapajärvinen JM-kuntosalin pitäjä ja kahvakuulaurheilun amatöörisarjan SM-kakkonen tältä vuodelta, toteaa, että harjoittelussa pitää olla balanssi: treeniä, lepoa ja ravintoa oikeassa suhteessa.
Kahvakuulaurheilu kuuluu perheen arkeen, sillä puoliso Jani harrastaa myös lajia. Hän on tosin lopettanut jo aktiivisen kilpailu-uran, mutta kisaa vielä amatöörisarjassa.

Nyt Jani toimii Marjon valmentajana ja määrää harjoittelun tahdin. Tämä on vaatinut totuttelua, sillä perheessä asiat kietoutuvat yhteen: on yhteinen yritys, joka liittyy liikuntaan ja molemmat harrastavat kilpaurheilua. Niinpä valmennussuhdetta varten on laadittu oma sopimus.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...