Uutiset

Uimahallin rakentaja hakeutuu konkurssiin

Haapajärven uuden uimahallin rakennusurakasta vastaava Nivat & Forss Oy on jättänyt konkurssihakemuksen Ylivieskan- Raahen käräjäoikeuteen. Tiedon vahvistaa Haapajärven sivistysjohtaja Veijo Tikanmäki.

Tieto hakemuksesta tuli kaupungille keskiviikkona 15.3. iltapäivällä. Kaupungilla odotetaan, että käräjäoikeus vahvistaa konkurssin loppuviikolla.

Tikanmäen mukaan kaupunki pitää perjantaiaamuna kokouksen, missä keskustellaan toimenpiteistä, joilla turvataan uimahallin rakentamisen jatkuminen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...