Uutiset
Tokmanni avasi vauhdikkaasti

Tokmanni avasi vauhdikkaasti

Käyttötavaraliike Tokmanni avasi myymälänsä perjantaiaamuna kahdeksalta. Väkeä tuli paikalle heti aamusta satamäärin. Viimeinen tuhannesta tavaraämpäristä lähti asiakkaan matkaan noin 9.45.

-Haapajärven myymälässä meillä on yhdeksän työntekijää. Myynnissä on noin 14 000 tuotenimikettä. Automaattinen kassaseuranta huolehtii, että kysytyintäkin sesonkituotetta hyllystä löytyy, kertoi Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen.

Väänänen kertoi, että myymälän päässä oleva rakennustyömaa koskee puutarhaosastoa. Kevätkesällä myymälä laajenee noin 200 neliön katetulla puutarhaosastolla.

Haapajärven myymälä on Tokmannin 165. Lähialueella seuraava nousee ensi vuoden lopulla Kalajoelle.

Myymälä avattiin kello 8.00. Eturivissä myymälän liukuovista astui 100-vuotias Eino Syrjäniemi. Häntä toimitusjohtaja Heikki Väänänen muisti pätkällä avajaisnauhaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...